IMG_7357.jpg

BOO Styling

Ik ben Karin Otte, de persoon achter BOO Styling.

Creatief bezig zijn, dat doe ik al zolang ik mij kan herinneren. Dit varieert van klussen in en om huis, tot het maken van onder andere kussens, tassen en knuffels. De interesse voor interieur is hier uit voort gekomen. Ik was met enige regelmaat kussens en gordijnen aan het maken en mijn interieur aan het veranderen.

Afgelopen jaren ben ik een aantal keer verhuist en natuurlijk moesten de woningen naar mijn mening goed gepresenteerd worden. Ik heb een en ander veranderd in en aan de woningen en het interieur gestyled. Dit heeft geresulteerd in een snelle verkoop tegen een goede prijs in tijden van de crisis maar ook heb ik hierdoor een woning tot ver boven de vraagprijs verkocht in een oververhitte huizenmarkt.

Uit eigen ervaring weet ik dus dat verkoopstyling loont in zowel tijden van crisis als een oververhitte markt.

In mijn werk als interim planner in de zorg vind ik het plannen, organiseren en omgaan met mensen erg leuk om te doen. Deze zaken wilde ik combineren met mijn creativiteit, mijn interesse voor interieur en vastgoed. Daarom heb ik in 2018 besloten om een opleiding verkoopstyling te gaan doen.

 

Mijn enthousiasme in het vak en mijn creativiteit en passie voor interieur breng ik over in mijn werk. Ik doe dit op een persoonlijke manier, ongeacht leeftijd of stijl. Graag speel ik in op de wens van de verkoper en voer daarbij mijn eigen ideeën uit. Modern of klassiek, ik vind alle stijlen even mooi om te doen.

 

Met minimale kosten haal ik er het maximale voor jou uit! En natuurlijk hoop ik dan samen met jou op een snelle maar vooral goede verkoop van jouw woning.