IMG_7311.jpg

Waarom zou je nog geld in je “oude” woning steken?

Het antwoord hierop: een kleine investering = een hogere verkoopprijs.

Daarom is het slim om juist wel die relatief kleine investering te doen, omdat de verkoopprijs hierdoor met een absolute zekerheid zal stijgen. Je kunt beter nu een relatief klein bedrag investeren in het laten stylen van je huis door een professional, dan een groot bedrag zakken in de verkoopprijs.  

Door een goede styling kun je een potentiële koper over de streep trekken. De presentatie moet zo zijn dat de koper er vanaf het eerste moment een goed gevoel bij krijgt.

Mijn werkwijze

Door gebruik te maken van mijn ervaring en inzicht ga ik aan de slag. Ik benut alle ruimtes en laat hiervan de mogelijkheden zien.  Dit doe ik met jouw eigen meubels en accessoires, of door toevoeging van nieuw materiaal. Natuurlijk gebeurt dit allemaal in onderling overleg. Ik richt me vooral op de pluspunten, zoals bijvoorbeeld de natuurlijke lichtinval, of ik benadruk juist de schemerige mooie hoekjes. Ik schuif en verschuif. Net zo lang tot ik het perfecte plaatje van jouw huis heb gecreëerd.

 

Ook als je gaat leegruimen of als er een deel van je huisraad blijft staan, pak ik het hier als verkoopstyliste op. Wat ik doe is er voor zorgen dat ik jouw woning op een unieke manier aan de koper presenteer.

Door een goed bedachte en uitgevoerde styling en inrichting zal de woning sneller verkocht kunnen worden en dit zal de kans op een goede verkoopprijs vergroten.