20181212_103854.jpg

Je wilt toch dat je woning er positief uitspringt?

Voor het optimale resultaat kan ik ook de woningfotografie voor mijn rekening nemen.

Naast een goede presentatie van het huis zelf, is de allereerste indruk van het huis natuurlijk van het grootste belang. Die eerste indruk is dan ook in de meeste gevallen de fotopresentatie.

Met een creatieve blik en met een scherp oog voor details kijk ik door de ogen van de toekomstige koper. De juiste belichting en compositie zorgen voor mooie en ruimtelijke foto’s, waarbij het doel is om de woning zo realistisch mogelijk, maar daarnaast ook zo mooi mogelijk, in beeld te brengen. Met mijn fotostyling en detailfotografie weet ik het juiste sfeergevoel op de potentiële koper over te brengen, waarbij ik de unieke details van de woning zal benadrukken.

Het is vooral belangrijk dat je woning er positief uitspringt ten opzichte van alle aanbieders op de woningmarkt. Het is immers van belang dat de potentiële koper niet in een paar luttele seconden doorscrollt naar een andere woning. De foto's moeten zo uitnodigend zijn dat de kijker nieuwsgierig wordt naar jouw huis en graag een afspraak wil maken voor een bezichtiging.

De kunst om deze seconden optimaal te benutten, behaal je door de verkoopstyling en woningfotografie aan elkaar te koppelen. Op die manier kan er snel en efficiënt gewerkt worden en kan je woning na de styling met prachtige foto’s binnen no time online staan.